Kurucu Müdürümüz

Recai Yıldırım

Kurucu Müdür

Uzun yıllar sınıf öğretmenliği ve ilköğretim okulu müdürlüğü yaptıktan sonra 2005 yılında emekli olan Recai YILDIRIM,    İstanbul’ daki çeşitli özel okullarda sınıf öğretmenliği, yönetici yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Bu  okullarda normal eğitimin yanı sıra Üstün Zekalı ve Yetenekli çocukların eğitimi alanında da öğretmenlik ve yöneticilik yaptı.  Üstün zekalı ve yetenekli çocukların eğitimi ile ilgili çok sayıda ulusal ve uluslararası kongre ve çalıştaya katıldı. İstanbul ve  Marmara Üniversiteleri işbirliği ile bu alana yönelik çeşitli çalışmalar yaptı. Üstün zekalı ve yetenekli çocukların eğitimi ile ilgili  araştırma ve deneyimlerini bir kitapta topladı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

“Ülkemiz eğitim sistemindeki yetersizliğin farkında bir eğitimci olarak, normal ve özel eğitim alanındaki dünya uygulamalarından hareketle, ülkemiz gerçeklerini göz ardı etmeden yapılandırdığım eğitim programını, konunun uzmanı akademisyenlerin onay ve desteğini alarak uygulama fırsatı buldum.  Çocuklarımızın eğitim ihtiyaçlarını gerçek proje ve ilkelere dayandıran, her şeyden önce samimiyeti ilke edinen; yönetici, öğretmen ve velileri ile gerçek bir ortamda buluşan bir okul hedefi ile yola çıktık. istanbul ve izmir’den aynı inanç, heves ve yeterliliğe sahip öğretmen kadromuzla İzmir’de anasınıfı, ilkokul ve ortaokuldan oluşan uluslararası(Fin Eğitim Anlayışı) özgün bir eğitim kurumunu açmış olup çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.”

Çağdaş eğitim anlayışımızla, Cumhuriyetimize ve Kurucusu M.Kemal ATATÜRK’e bağlılığımızla, çocuklarımızı “fikren,  ilmen,  bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli” olarak yarınlara hazırlamak en büyük  hedefimizdir. Bu hedefe birlikte yürüme arzusu içindeki velilerimizi bizimle olmaya davet ediyoruz. İnanıyoruz ki;

“Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar.” M. Kemal ATATÜRK