Biz Özel Bilim İlk-Ortaokulu olarak fiziki şartlarımızın zenginliği, üstün yetenekli çocukların eğitimi konusunda tecrübeli ve akademik yeterliliğe sahip güçlü kadromuz ile İzmir’de bir ilk olmanın heyecanını taşırken; üzerimize düşen sorumluluğun bilinci ile mükemmel olma yolunda ilerlemekteyiz.

Bizler için önemli olan bu eşsiz niteliklere sahip olan okulumuzda çocuklarımızın yüzünlerindeki mutluluğu kaybetmemelerini, yaratıcılıklarını ortaya koyabilmelerini , öz güvenli ve başarılı birer birey olma yolunda ilerlemelerini sağlamaktır.

Çağdaş eğitim anlayışımızla, Cumhuriyetimize ve kurucusu M.Kemal ATATÜRK’e gönülden bağımızla, çocuklarımızı “fikren, ilmen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli” olarak yarınlara hazırlamak en büyük hedefimizdir.

Bu hedefe birlikte yürüme arzusu içindeki velilerimizi bizimle olmaya davet ediyoruz.

İnanıyoruz ki;

Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar.

M. Kemal ATATÜRK